Setlerini 25-10, 21-25, 25-20, 17-25, 15-4 önde tamamladığı maçı 3-2 kazanan Sancar  Biçikçi G.S.K. grup maçlarındaki 2. galibiyetini aldı. 

Oyuna hızlı başlayan Sancar Biçikçi voleybol takımı Başak Erdoğan’ın servis sayıları ile 25-10 farkla seti aldı. 15 sayılık fark sonrasında ikinci sete daha sıkı sarılan AGGİK, rakibine psikolojik üstünlük saylayarak 25-21 ile skoru eşitledi. Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette Sancar  Biçikçi G.S.K., Takım kaptanı Hazel’in etkin servisleriyle rakibe mola aldırdı. İkinci sete oranla hata payını azaltan Sancar Biçikci’nin takımı, 25-20 üçüncü seti hanesine yazdırdı.  4. setti AGGİK’in Kaptanı Zeliha Ortatepe geri dönüş sağlamak için takımını aldığı sayılarla motive etti.  Kaptanın çabaları sonuç getirdi ve AGGİK rakibinin hataları sayesinde dördüncü seti 25-17 aldı. Final setinde rakibine sadece 4 sayı veren  Sancar Biçikçi G.S.K maçı 3-2 kazandı.

Sancar  Biçikçi G.S.K.(A)  antrenörü Kadriye Balkıç, “Maçın her anı istediğimiz gibi geçmiyor. Bazı anlarda üst üste sayılar kaybetmesi oyuncuların motivasyonunun düşmesine sebep oluyor. Voleybol psikolojik bir oyun. iki seti kaybetme sebebimiz karşı takımın bize psikolojik üstünlük sağlaması. Ama önemli olan maçı kazanmaktı bizde 3-2 kazandık” dedi. (Dilara AÇİKYİLDİZ)

 

Editör: TE Bilisim