CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Ayberk Mürseloğlu ve yönetim kurulu, CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu kararıyla görevden alındı.


 Görevden alınma kararı, CHP Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül ve CHP Antalya Gençlik Kolları İl Sekreteri Özkan Yılmaz imzasıyla CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na bildirildi. Yazılı açıklamada görevden almaya gerekçe olarak, parti ilkelerine, amaçlarına ve çalışma kurallarına aykırı hareket edilmesi, ön görülen görev ve sorumlulukların yerine getirilmemesi olarak belirtildi.  

İŞTE O AÇIKLAMA

Açıklama şöyle: “Tüzüğünün 25’inci Maddesinin 1’inci Fıkrası gereğince parti ilkelerine, amaçlarına ve çalışma kurallarına aykırı hareket etmesi, ön görülen görev ve sorumlulukları yerine getirmemesi gerekçesiyle Gençlik Kolları Yönetmeliği’nin 17’inci maddesi de dikkate alınarak Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Ayberk Mürseloğlu ve yönetimi kurulu 12.12.2018 tarihli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nu kararıyla görevden alınmıştır.” Görkem DELLAL



Editör: TE Bilisim