Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, Akdeniz GERÇEK’e yaptığı özel açıklamada önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Kepez’i alacaklarını iddia etti.  Kepez’i almak için var güçleriyle çalışacaklarını kaydeden Yıldız, şöyle konuştu: “Kepez’in artık CHP’li olmasının zamanı geldi ve bunu benim ilçe başkanlığım döneminde inşallah gerçekleştireceğiz. Bunu başarmaya azimliyiz ve en büyük rakibimizde AKP’nin göstereceği aday. Bu Hakan Tütüncü mü olur, başkası mı olur onu bilemeyiz. Ama bizde Kepez ve Antalya kamuoyunun tanıdığı, ‘işte bu aday Kepez’i alır’ diyeceğimiz bir aday,’ işte bu kadro Kepez‘i alır’ diyeceğimiz bir kadro kurmalıyız.”

 

BALTALARIMIZI GÖMELİM!

“Partideki herkesten bu dönem için şunu istiyorum; baltalarını 6 ay ya da bir sene toprağa gömsünler. Herkes hata yapabilir bu doğaldır, bu hesap sonra görülür ama en azından bir dönem için ‘cuk’ diye oturacak, çok iyi bir aday ve kadroyla seçime gitmemiz lazım. Ben böyle bir adayla seçime gittiğimiz takdirde CHP’nin Kepez’i kazanacağına inanıyorum. Çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kepez’de 97 bin oy aldık. Bu ciddi bir oy. Demek ki vatandaş ürün iyi olunca oy veriyor.”

 

ADAYIMIZ DESTEKLENMELİ

CHP’nin Kepez adayının partideki herkes tarafından desteklenmesini isteyen Yıldız, “CHP’nin Büyükşehir adayı Kepez Belediye Başkanı adayına en az 10 bin oy katkısı olacağına inanıyorum. Onun sürükleyiciliğin olması lazım. Kepez’e gelecek ve bizim adayımıza çok ciddi anlamda destek olacak. Kepez’e de çok sıkı bir çalışma yapacak. Hatta sadece Büyükşehir değil, Muratpaşa, Döşemealtı, Konyaaltı ve Kemer Belediye başkanları da gelip destek olmalı. Yani Kepez adayına ‘ne hali varsa görsün, kendisi çalışsın, kendisi kazansın’ denmesin. Birlik ve beraberlik sağlansın, topluma böyle bir mesaj verelim, böyle bir görüntü vermeliyiz” dedi.

 

TÜTÜNCÜ BAŞARILI DEĞİL

Kepez’in AKP’li Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü başarılı bulmadığını da kaydeden Yıldız, “Keşke Sayın Tütüncü dört dörtlük bir belediye başkanlığı yapsa da bir eleştirmesek. Çünkü Kepez bizim her şeyimiz, o yüzden onun hakkında iyi şeyler söyleyemiyoruz. Ama şunu çok iyi yapıyor; insanlarla içli dışlı, çok aktif, gidiyor insanlara samimi davranıyor, düğün, dernek, cenaze geziyor. Ancak bir gerçek var ki, göreve geldiğinden bugüne kadar Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı hastane dışında Kepez’de ne fark var? Hani Kepez’e teleferik kuracaktı? Yok öyle bir şey. Hakan Tütüncü bana göre çok samimi davranmayan, siyasi 5 yıl sonrasını düşünerek yapan birisi” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Editör: TE Bilisim