SENDİKA ÜYELERİ BULUŞTU

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Antalya Şubesi Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi Uygulama Otelinde üyelere iftar yemeği verdi. Geleneksel iftar yemeğine AKP  Antalya Milletvekili Atay Uslu, Memur Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. H.Yalçın Yüksel, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ali Vefa Sayraç, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ramazan Gürkan, Memur Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri ve aileleri katıldı.

Sağglık-Sen’den verilen bilgiye göre, Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Geleneksel olarak düzenledikleri iftar programını birlik ve beraberliğin bir sembolü olarak niteledi.  Sağlık Sen’in Antalya’da yetkili sendika ünvanını 11.yılda da koruduğunun altını çizen Kuluöztürk, “Antalya’da değerli temsilcilerimizin de desteği ile 15 Mayıs yetki döneminde ortaya koyduğunuz emekten ötürü sizlere teşkilatım adına canı gönülden teşekkür ederim. Antalya’da 7 bin 100’e ulaşan Sağlık Sen ailesi dur durak bilmeden yükselişini sürdürüyor, Allah’ın izni ile sürdürmeye devam edecek” diye konuştu.

Türkiye’nin özellikle ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğini de belirten Kuluöztürk,  gezi olaylarında, 15 Temmuz sürecinde olduğu gibi erken seçim kararının ardından bu kez ülke ekonomisini bozmaya teşebbüs edildiğini vurguladı.  Kuluöztürk, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine bugün de yarın da daha çok ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Erken seçim kararı sonrası 10 gün içinde ülkenin ekonomisini bozmaya çalıştılar. Gezi olaylarında, 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi, bugün de ekonomimizi bozmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara 24 Haziran’da sağlık çalışanları olarak gecemizi gündüzümüze katıp, kapı kapı dolaşarak en iyi cevabı vereceğimize, liderimizin arkasında istikrarı bozmadan yola devam edeceğimize inanıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)  

 

 

Editör: TE Bilisim