TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde yapılan seçimli Genel Kurul’da TOBB Delegeleri’nin oyları ile belirlenen yönetim kurulu listesinde ATSO Başkanı Davut Çetin de yer alıyor. ATSO’dan yapılan açıklamaya göre yönetimi kurulu listesinde ATSO Başkanı Davut Çetin’in yanı sıra şu isimler yer alıyor:

“Salih Zeki Murzioğlu (Samsun TSO Başkanı), Cengiz Günay (Tekirdağ TSO Başkanı), Oğuzhan Ata Sadıkoğlu (Malatya TSO Başkanı), Selçuk Öztürk (Konya TO Başkanı), Mahmut Özgener (İzmir TO Başkanı), Öztürk Oran (İstanbul TO Başkanı), Ayhan Zeytinoğlu (Kocaeli SO Başkanı), Zeki Kıvanç (Adana SO Başkanı), Ali Kopuz (İstanbul TB Başkanı), Faik Yavuz (Ankara TB Başkanı), Özer Matlı (Bursa TB Başkanı), Engin Yeşil (Diyarbakır TB Başkanı), Tamer Kıran (İMEAK Deniz TO Başkanı)”

 

ÇETİN’DEN DELEGELERE TEŞEKKÜR

Seçimlerin ardından açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Davut Çetin, kendisine destek veren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve bölge Oda ve Borsa Delegeleri başta olmak üzere tüm TOBB Delegelerine teşekkür etti. Aldığı görevin kendisine getirdiği sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade eden Başkan Davut Çetin, “Bugün ülkemizin en önemli iş örgütü olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Genel Kurulu’nda gösterilen teveccüh ile yönetim kurulu üyesi olarak seçilmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Kentimiz ve ülkemiz için çalışmalarımızı artık TOBB Yönetimi’nde de sürdüreceğiz. Bu seçimin herkese hayırlı olmasını diliyor, benimle birlikte yönetim kuruluna seçilen tüm başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Haber Merkezi

 

Editör: TE Bilisim