Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Gündem | CHP İlçe Başkanı'na silahlı saldırı!

CHP İlçe Başkanı'na silahlı saldırı!

Kemalpaşa’da CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’ın aracı, evinin önünde park halindeyken kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Kemalpaşa’da CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’ın aracı, evinin önünde park halindeyken kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

CHP İlçe Başkanı'na silahlı saldırı!

Kemalpaşa ilçesinde dün gece, CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’ın aracı, evinin önünde park halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayın, saat 03.00 civarında gerçekleştiği ve aracına sekiz kurşun isabet ettiği bildirildi.

Polis Ekipleri Olay Yerinde Boş Kovanlar Buldu

Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri, toplamda 13 boş kovan buldu. Ancak saldırganların kimlikleri henüz belirlenmedi ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Güvenlik güçleri, saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz Saldırıyla İlgili Açıklama Yaptı

Ahmet Yılmaz, olay anında gece boyunca silah seslerini duyduklarını, ancak hemen dışarı çıkmadıklarını belirtti. Sabah aracı kontrol ettiklerinde saldırıyı fark ettiklerini ifade eden Yılmaz, kendisinin ve ailesinin güvende olduğunu, polis soruşturmasının devam ettiğini ve saldırganların yakalanmasını beklediklerini söyledi. Yılmaz ayrıca, saldırıyla ilgili herhangi bir şüphelisinin bulunmadığını da ekledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel'den Tepki: Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum

Olayın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, saldırıyı kınayarak, “Kemalpaşa İlçe Başkanımız Ahmet Yılmaz'ın aracına yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırganların bir an önce tespit edilip adalet önüne çıkarılmalarını temenni ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız