Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Futbol | Beşiktaş'tan Şok Sakatlık Açıklaması

Beşiktaş'tan Şok Sakatlık Açıklaması

Gedson Fernandes’in ayak bileğindeki bağlarda gerilme ve ödem tespit edildi. Trabzonspor maçına yetişmesi için tedavi çalışmaları devam ediyor.

Gedson Fernandes’in ayak bileğindeki bağlarda gerilme ve ödem tespit edildi. Trabzonspor maçına yetişmesi için tedavi çalışmaları devam ediyor.

Beşiktaş'tan Şok Sakatlık Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Gedson Fernandes’in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Yapılan değerlendirmelerde Fernandes’in ayak bileği dış yan bağ kompleksinde (Anterior Talofibular - Anterior Talokalkaneal) gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi. Kulüp açıklamasında, “Gedson Fernandes'in ayak bileği dış yan bağ kompleksinde (Anterior Talofibular - Anterior Talokalkaneal) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Trabzonspor maçına yetiştirilmesi için çalışmalar sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız