Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Burdur | CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç: “Bu yoldan asla dönmeyeceğiz”

CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç: “Bu yoldan asla dönmeyeceğiz”

CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, partisinin belediye başkanlarına yönelik saldırıları eleştirerek, “Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en güçlü teminatıdır. Bu yoldan asla dönmeyeceğiz.” dedi.

CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, partisinin belediye başkanlarına yönelik saldırıları eleştirerek, “Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en güçlü teminatıdır. Bu yoldan asla dönmeyeceğiz.” dedi.

CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç: “Bu yoldan asla dönmeyeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı Kadir Koç, partisinin belediye başkanlarına yönelik artan eleştirileri sert bir dille eleştirdi. Yazılı bir açıklama yapan Başkan Koç, bu tür girişimlerin sistematik bir karalama kampanyasının parçası olduğunu vurguladı. Koç, “Bugün ülkeyi yönetenler, CHP’li belediye başkanlarını hedef alarak Cumhuriyetimizin temel değerlerine zarar vermek istiyorlar. Hedefleri, laik Cumhuriyetimizi zayıflatmak ve ortadan kaldırmaktır.” ifadelerini kullandı.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’e Destek

Başkan Koç, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in de asılsız iddialarla hedef alındığını belirtti. Üç dönemdir başarılı bir şekilde görev yapan Ercengiz’e yönelik eleştirileri “mesnetsiz” olarak nitelendiren Koç, “Bu çirkin saldırılar bizleri yolumuzdan döndüremez. Halkımızın güvenini sarsmayı hedefleyen bu girişimler sonuçsuz kalacaktır.” dedi.

“Cumhuriyet ve Demokrasi Mücadelesinden Vazgeçmeyeceğiz”

Açıklamasını, CHP’nin Cumhuriyet ve demokrasi mücadelesindeki kararlılığını vurgulayarak sonlandıran Başkan Koç, “Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün en büyük eserlerinden biridir. Bu kutlu yolda, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir güç, bizi yolumuzdan döndüremez.” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız