Burdur'da doğum için hastanede yatan eşinin yanına giden İsmail Akyaz, asansörde kalp krizi geçirdi. 39 yaşındaki adamın yaşam savaşı 3 gün sürebildi.
Doğum İçin Hastaneye Yatan Eşinin yanına Gidecekti
Burdur'da KYK yurdunda teknik personel olarak çalışan İsmail Akyaz, 3 gün önce 2'nci çocuğunun doğumu için yattığı Burdur Devlet Hastanesi'ndeki eşini görmeye gitti.
Asansörde Fenalaştı
Saat 23.00 sıralarında hastanedeki asansöre binen Akyaz, fenalaşıp yere yığılırken yaklaşık 15 dakika sonra fark edildi.

Stent Takıldı, 3 Gün Sonra Vefat Etti
Kalp krizi geçirdiği belirlenen İsmail Akyaz, ilk müdahalenin ardından Antalya'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Stent takılan Akyaz daha sonra Antalya Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım servisine nakledildi. Akyaz bu sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. 39 yaşındaki Akyaz'ın cenazesinin Kozluca Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.