Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Sakarya'da Bir Şahıs Namaz Kılarken Kalçasından Bıç*klandı

Sakarya'da Bir Şahıs Namaz Kılarken Kalçasından Bıç*klandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, Yeni Cami'nin avlusunda Cuma namazı kılan yabancı uyruklu bir kişi, bıçaklı saldırı sonucunda kalçasından yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, saldırgan gözaltına alındı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, Yeni Cami'nin avlusunda Cuma namazı kılan yabancı uyruklu bir kişi, bıçaklı saldırı sonucunda kalçasından yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, saldırgan gözaltına alındı.

Sakarya'da Bir Şahıs Namaz Kılarken Kalçasından Bıç*klandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, Yeni Cami'nin avlusunda Cuma namazı kılan yabancı uyruklu bir kişi, bıçaklı bir saldırıya uğradı. Olayda, Ö.M.İ.T. isimli kişi, caminin avlusunda namaz kıldığı sırada L.H.K. tarafından bıçakla saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Ö.M.İ.T. kalçasından yaralandı ve kanlar içinde yerde yattı.

Olayın hemen ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından, Ö.M.İ.T. hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli L.H.K.'yı kısa sürede gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve saldırının nedenleri araştırılıyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız