Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Kediyi ezer*k öld*ren sürücü etraftakileri tehdit etti! İşte o anlar

Kediyi ezer*k öld*ren sürücü etraftakileri tehdit etti! İşte o anlar

Eskişehir'de bir ara sokakta hızla ilerleyen bir otomobil, yolda yatan bir kediye çarptı ve kediyi besleyen Havva Nazife Gençer, aracın sürücüsünün kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

Eskişehir'de bir ara sokakta hızla ilerleyen bir otomobil, yolda yatan bir kediye çarptı ve kediyi besleyen Havva Nazife Gençer, aracın sürücüsünün kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

Kediyi ezer*k öld*ren sürücü etraftakileri tehdit etti! İşte o anlar

Eskişehir'de bir ara sokakta hızla ilerleyen bir otomobil, yolda yatan bir kediye çarptı ve kedinin feci şekilde ölümüne neden oldu. Kedileri besleyen Havva Nazife Gençer, aracın sürücüsünün kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Otomobilin hızla ilerleyerek kediyi ezmesi Emek Mahallesi Çataltepeler Sokak'ta büyük bir üzüntü yarattı. Havva Nazife Gençer ve ailesi, olaya tanık olduklarında kedinin yanına koştu ve durumu görünce şok oldular. Olay, güvenlik kamerasına da yansıdı. Aracın sürücüsü, tepki gösteren mahalle sakinlerine karşı agresif bir tutum sergiledi.

Tanıkların İddiaları

Olayı görenler, aracın sürücüsünün işten geldiğini ve yorgun olduğunu söyleyerek kendisini şikayet etmemeleri için tehditler savurduğunu belirtti. Havva Nazife Gençer, şahıs hakkında şikayette bulundu ve adaletin yerini bulmasını istedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız