Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | İstanbul'da yer yarıldı! İşte o anlar

İstanbul'da yer yarıldı! İşte o anlar

Beyoğlu'nda belediye aracının geçtiği sırada yol çöktü, sürücü son anda kurtuldu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, çökme anları net bir şekilde görüntülendi.

Beyoğlu'nda belediye aracının geçtiği sırada yol çöktü, sürücü son anda kurtuldu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, çökme anları net bir şekilde görüntülendi.

İstanbul'da yer yarıldı! İşte o anlar

Olay, Tomtom Mahallesi'nde Kaymakam Reşat Bey Sokak üzerinde saat 09.30 sularında meydana geldi. Belediye kanal aracı sokaktan geçerken aniden yol çöktü. Sürücü, hızla manevra yaparak çöken alandan kaçmayı başardı. Beyoğlu Belediyesi ekipleri durumun bildirilmesi üzerine olay yerine intikal etti ve çöken bölgeyi güvenlik önlemleriyle çevreledi.

Görgü Tanığının İfadesi

Yol çökmesi anını gören Yılmaz Birsen, yaşanan olayı şu şekilde aktardı: "Olay sabah saatlerinde gerçekleşti. Belediye aracı yolu temizlemeye gelmişti. Araç geçtiği anda yol çöktü. Daha önce defalarca şikayetimiz olmuştu, yolda delikler ve çöküntüler vardı.

Olay sonrasında çöken alan araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Yetkililer, çöküntünün neden kaynaklandığını araştırmaya devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı, yaşanan olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken, çöken yolun en kısa sürede onarılarak trafiğe açılacağı belirtildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız