Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Bursa'da Arıza Yapan Araç Bomba Gibi Patladı

Bursa'da Arıza Yapan Araç Bomba Gibi Patladı

Bursa’nın Gemlik Yolu üzerindeki Dürdane Rampası'nda meydana gelen olayda, seyir halindeki bir otomobil arıza yaparak motor kısmından alev aldı.

Bursa’nın Gemlik Yolu üzerindeki Dürdane Rampası'nda meydana gelen olayda, seyir halindeki bir otomobil arıza yaparak motor kısmından alev aldı.

Bursa'da Arıza Yapan Araç Bomba Gibi Patladı

Bursa’nın Gemlik Yolu üzerindeki Dürdane Rampası'nda meydana gelen olayda, seyir halindeki bir otomobil arıza yaparak motor kısmından alev aldı. Sürücünün araçtan uzaklaşmasıyla birlikte otomobil bomba gibi patladı.

Sabah saatlerinde Dürdane Rampası üzerinde seyreden otomobil, aniden arıza yaptı ve motor kısmında dumanlar çıkmaya başladı. Aracı kullanan sürücü hemen aracı emniyet şeridine çekti ve araçtan uzaklaşarak itfaiye ekiplerine haber verdi. O sırada alevler kısa sürede büyüyerek aracı bir bomba gibi patlattı.

O Anlar Kamerada

Patlama anları kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, aracın motor kısmında başlayan alevlerin hızla büyüdüğü ve araçtan uzaklaşan sürücünün, olay yerindeki çevredekilerle birlikte panik halinde olduğu görülüyor.

İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi

Patlamanın ardından itfaiye ekipleri hızla bölgeye intikal etti ve yangına müdahale etti. Şans eseri olayda yaralanan kimse olmadı, ancak otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili polis ve itfaiye ekipleri tarafından detaylı bir tahkikat başlatıldı. Olası nedenler ve güvenlik önlemleri üzerine çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız