Kemer'de parti!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlanan 400 öğrenciye ve öğretmenlere mangal partisi düzenledi. Parti, Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Katılımcılar
Partiye, Başkan Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, kurs müdürü Suat Göv, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Başkan Topaloğlu’nun Konuşması
Başkan Topaloğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, kendisinin de öğrenciler gibi öğrencilik dönemlerinden geçtiğini ve çok zor şartlar altında eğitim aldığını söyledi. Öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamaya çalıştıklarını belirtti ve “Öğrencilerimize her türlü eğitim desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Gelecek Planları
Başkan Topaloğlu, kar yağdığı zaman 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesinde öğrencilerle birlikte sucuk ekmek partisi yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Teşekkürler
KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya, organizasyona Limak Otelleri olarak destek vermekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti. Kurs Müdürü Suat Göv ve öğrenciler de Başkan Topaloğlu’na teşekkürlerini sundular
Kaynak:Kemer Belediyesi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.