Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Antalya | CHP Gençlik’te Yer Kavgası

CHP Gençlik’te Yer Kavgası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi, 11 Ağustos 2024 Pazar günü yapılacak. Ancak, seçim yerindeki değişiklikler ve adaylarla ilgili tartışmalar gündemde.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi, 11 Ağustos 2024 Pazar günü yapılacak. Ancak, seçim yerindeki değişiklikler ve adaylarla ilgili tartışmalar gündemde.

CHP Gençlik’te Yer Kavgası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi 11 Ağustos 2024 Pazar günü yapılacak. CHP Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı sosyal medya hesabından 25 Temmuz 2024 Perşembe günü 'Değerli Genç Yoldaşlarımız; Muratpaşa Gençlik Kolları Kongremiz 11 Ağustos 2024 Pazar günü tarihinde gerçekleştirilecektir. Katılımınızı bekler, saygılar sunarız' notu ile yer olarak Muratpaşa İlçesi Doğuyaka Mahallesi Gazi Bulvarı’ndaki EXPO Park Düğün Salonu paylaşımı yapılırken, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz’ın ilçenin duyurusuna rağmen seçimleri Değirmenönü Tesisleri’ne aldığı öğrenildi. Hakan Genbeş’in yeniden aday olduğu seçimler için CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz’ın bir adaya taraf olduğu konuşuluyor. Yılmaz’ın Genbeş’in kaybetmesi için yer değişikliği yaptığı iddia ediliyor. 

CHP Antalya İl Gençlik Kolları sosyal medya hesabından ise şu takvim paylaşıldı ve Muratpaşa’nın seçim yeri değişikliği duyuruldu:

CHP Gençlik’te Yer Kavgası

Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Gebeş'ten Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Hakan Gebeş gençlik kolları seçimiyle ilgili açıklama yaptı. Gebeş yaptığı açıklama şu şekilde; 

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE!

Gençlik Kolları Muratpaşa İlçe Örgütümüz ve Muratpaşa Gençlik Kolları Başkan Adaylarımızla birlikte 25 Temmuz günü ilçe binamızda gençlik kolları seçimimizle ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantı sonucunda hali hazırda 2020 yılında da Muratpaşa Gençlik Kolları Kongremizi yaptığımız EXPO Park Otel'inin salonunda kongremizi gerçekleştirme kararı almıştık.

Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığımız ise İlçe Başkanlığımıza bugün gönderdiği yazı ile ulaşım koşullarının elverişsiz olması nedeniyle EXPO Park Otel'i uygun görmediğini ve ilçe kongremizi Değirmenönü Kültür Merkezi'nde yapılacağını tarafımıza iletmiştir. 

Bir önceki dönemde de Muratpaşa Gençlik Kolları tarafından aynı yer önerilmiş. Gençlik Kolları İl Başkanlığı da bu yeri uygun görmüştü. Dün EXPO Park Otel'i uygun görüp, bugün uygun görmeyenler aynı arkadaşlar. 

Muratpaşa Gençlik Kollarının iradesinin yok sayılması bizi üzmüştür. Lakin Muratpaşa Gençlik Örgütü olarak demokrasi şölenimizi kısır tartışmalarla gölgeleme niyetinde değiliz. Çünkü bizim için  siyasetin gücü, yoldaşlarımızın gönlünde edindiğimiz yer ile ölçülür. 

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa Gençlik Kolları Kongremiz, Değirmen Önü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Katılımınızı bekler, saygılarımızı sunarız.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız