Antalya’da meydana gelen afet ve acil durumlarda omuz omuza çalışan ekipler, bu kez Ramazan ayının kardeşlik ruhunu paylaşmak için bir araya geldi. İHH Antalya Arama Kurtarma Gönüllüleri Derneği ev sahipliğinde Belek Mahallesi'nde düzenlenen iftar programı; AFAD, UMKE ve Antalya’da faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarının kurtarma ekiplerini buluşturdu.

Kurtarma Gönüllüleri ve Aileleri Bir Arada
Yoğun katılımın olduğu programa sadece profesyonel ekipler değil, İHH arama kurtarma gönüllüleri ve aileleri de katılarak bu manevi atmosfere ortak oldu. Zorlu saha şartlarında birbirine destek olan ekipler, iftar sofrasında sohbet etme ve bağlarını güçlendirme fırsatı buldu.

Ali Uygur: "Genellikle Tatbikatlarda Bir Araya Geliyoruz"
Programın amacına dair açıklamalarda bulunan İHH Antalya Arama Kurtarma Ekibi Bölge Sorumlusu Ali Uygur, "Genellikle kurtarma olayında veya tatbikat esnasında bir araya geliyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla bu kez iftar sofrasında bir araya gelip, Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte paylaşmak, birlikte iftar açmak istedik” dedi.
Antalya’da Bayram Öncesi "Baklavada Bezelye" Uyarısı
Antalya Büyükşehir Davasında 3. Gün: Son Savunmalara Geçildi, Ara Karar Bugün Açıklanacak
Antalya’da Kurtarılan Midilli Yavrusunun Doğum Günü Kutlandı