Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya Dahil 72 İlde Uy*şturucu Operasyonu: 1933 Şüpheli Yakalandı

Antalya Dahil 72 İlde Uy*şturucu Operasyonu: 1933 Şüpheli Yakalandı

Son iki haftada Türkiye genelinde düzenlenen uy*şturucu operasyonlarında yüklü miktarda yasaklı madde ele geçirildi ve 1933 şüpheli gözaltına alındı.

Son iki haftada Türkiye genelinde düzenlenen uy*şturucu operasyonlarında yüklü miktarda yasaklı madde ele geçirildi ve 1933 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya Dahil 72 İlde Uy*şturucu Operasyonu: 1933 Şüpheli Yakalandı

Emniyet ekipleri uy*şturucu madde satıcılarına yönelik mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Bakan Ali Yerlikaya, son iki haftalık süreçte 72 ilde gerçekleştirilen geniş kapsamlı operasyonların bilançosunu kamuoyuyla paylaştı. Antalya dahil 72 ildeki operasyonlarda toplam 927 kilogram uy*şturucu madde ile 1 milyon 296 bin adet uy*şturucu hapın ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 1933 şüpheli yakalandı.

Mersin'de 81 Gözaltı, 20 Kişi Cezaevine Gönderildi (3)

Antalya Dahil 72 İlde Büyük Operasyon

Operasyonların büyük bölümü Antalya dahil 72 ilde yoğunlaştı. Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Diyarbakır, Gaziantep ve Mersin’in de bulunduğu bu illerde yürütülen çalışmalar kapsamında zehir tacirlerine ağır darbe vuruldu.

Mersin'de 81 Gözaltı, 20 Kişi Cezaevine Gönderildi (4)

3 Bin 720 Ekip, 6 Bin 130 Personel, 21 Hava Aracı Ve 62 Narkotik Dedektör Köpeği Katıldı

Genel olarak 72 ilde yürütülen bu operasyonlara 3 bin 720 ekip, 6 bin 130 personel, 21 hava aracı ve 62 narkotik dedektör köpeği katıldı. Uy*şturucu ile mücadele kapsamında Samsun, Konya, Şanlıurfa, Kayseri, Kocaeli, Tekirdağ, Muğla, Balıkesir, Manisa, Osmaniye, Afyonkarahisar, Malatya, Denizli, Sakarya, Aksaray, Trabzon, Kütahya, Hatay, Eskişehir, Van, Kırklareli, Aydın, Mardin, Kahramanmaraş, Adıyaman, Düzce, Giresun, Uşak, Bartın, Çanakkale, Nevşehir, Zonguldak, Amasya, Edirne, Elazığ, Niğde, Ordu, Yalova, Batman, Karaman, Kırıkkale, Bolu, Kilis, Çorum, Iğdır, Isparta, Şırnak, Erzurum, Ağrı, Karabük, Sinop, Tokat, Kars, Kırşehir, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çankırı, Muş, Rize, Yozgat, Artvin ve Erzincan da operasyon yapılan iller arasında yer aldı.

‘Uy*şturucu ile Mücadele Yarınlarımızın Meselesidir’

Operasyonları yürüten tüm kurum ve personeli tebrik eden İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Valilerimizi, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızı, İl Emniyet Müdürlerimiz ile sahadaki kahraman polislerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Yerlikaya, uy*şturucuyla mücadelenin sadece bir güvenlik sorunu değil, toplumun geleceğini ilgilendiren hayati bir mesele olduğunu vurgulayarak, “Küresel bir felaket olan uy*şturucu ile mücadele yalnızca bir güvenlik meselesi değildir, yarınlarımızın da meselesidir.” dedi

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız