Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Kepez | Kepez’de Hız Kesmek Yok: Şimdi Sahne İki Tekerli Devlerin!

Kepez’de Hız Kesmek Yok: Şimdi Sahne İki Tekerli Devlerin!

Antalya’nın Kepez ilçesinde, otomobil yarışlarının hemen ardından bu kez Türkiye Motodrag Şampiyonası’na kapılarını açıyor.

Antalya’nın Kepez ilçesinde, otomobil yarışlarının hemen ardından bu kez Türkiye Motodrag Şampiyonası’na kapılarını açıyor.

KAYNAK: Bülten
Kepez’de Hız Kesmek Yok: Şimdi Sahne İki Tekerli Devlerin!

 

Antalya'nın Kepez ilçesinde adrenalin rüzgarı esmeye devam ediyor. 7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen otodrag yarışlarının ardından heyecan, Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Türkiye Motodrag Şampiyonası ile vites yükseltiyor. Aydoğmuş Mahallesi’ndeki Kepez Yeni Drag Pisti, bu kez motor sesleriyle inleyecek.

 

11 Farklı Kategoride Güç Gösterisi

9 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacak olan şampiyona, geniş bir katılım yelpazesine sahip. Yarışlar; Süper Street, Pro Street, Street 750, Kadınlar Sınıfı ve Pro 300 gibi toplam 11 farklı kategoride gerçekleştirilecek. Modern altyapısıyla sporculara güvenli bir yarış ortamı sunan pistte, saniyelerin saliselerle yarıştığı nefes kesen anlar yaşanacak.

 

Spor Turizminin Yeni Merkezi Kepez

Kepez Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen bu dev organizasyon, ilçenin spor turizmine katkı sağlarken motor sporlarına olan ilgiyi de zirveye taşıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen profesyonel sporcular, hem kendi sınırlarını hem de makinelerinin gücünü 402 metrelik parkurda test edecek.

 

“Bu Adrenalin Yerinde İzlenir”

Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, tüm hız tutkunlarını tribünlere davet etti. Federasyon ile yapılan iş birliğinin önemine değinen Kocagöz,

 

“Otomobillerden sonra şimdi de motosikletlerin heyecanına ortak oluyoruz. Modern pistimizde böylesine prestijli bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu büyük şöleni yerinde izlemeye bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız