Akdeniz Gerçek | Alanya | Alanya’da Büyük Dönüşüm: Güzelyalı Caddesi 23 Nisan’da Açılıyor

Alanya’da Büyük Dönüşüm: Güzelyalı Caddesi 23 Nisan’da Açılıyor

Alanya Belediyesi, Güzelyalı Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaların 23 Nisan’a kadar tamamlanması ve ardından Atatürk Caddesi’ne geçilmesi planlanıyor.

Alanya Belediyesi, Güzelyalı Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaların 23 Nisan’a kadar tamamlanması ve ardından Atatürk Caddesi’ne geçilmesi planlanıyor.

Alanya’da Büyük Dönüşüm: Güzelyalı Caddesi 23 Nisan’da Açılıyor
KAYNAK: Bülten

Antalya Alanya Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Güzelyalı Caddesi’nde sıcak asfalt serimine başladı. 23 Nisan Perşembe gününe kadar tamamlanması planlanan çalışmaların ardından cadde trafiğe açılacak ve ekipler Atatürk Caddesi’ne geçecek. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, bölgenin kronikleşen elektrik ve su kesintisi sorunlarını biteceğini altyapı yenilemesinin ardından üst yapı aşamasına geçildiği açıklandı. 

Turizm Bölgesinde Eş Zamanlı Çalışma

Alanya Belediyesi öncülüğünde yürütülen projeyle, Atatürk ve Güzelyalı caddelerinde alt ve üst yapı yenileme çalışmaları eş zamanlı olarak sürdürülüyor. Özellikle sık sık arızaların yaşandığı bölgede trafolar yenilendi, su hatları modernize edildi. Çalışmaların hızla tamamlanarak Mola Kavşağı’na kadar ulaştırılması hedefleniyor.

"30 Yıllık Mağduriyet Bitiyor"

Çalışmaları yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, bölgenin 30 yılı aşkın süredir devam eden sorunlarına neşter vurduklarını belirtti. Koçak, 

"Oteller bölgesindeki su ve elektrik şikayetlerini, yeni trafolar ve hatlarla çözüyoruz. Güzelyalı Caddesi’ndeki asfaltlama biter bitmez, 23 Nisan Perşembe sabahı yolu trafiğe açacağız. Hemen ardından Atatürk Caddesi'ndeki hazırlıklara odaklanacağız. Başkanımızın söz verdiği sürede tüm çalışmaları tamamlamış olacağız" dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız