Kazada araç içerisinde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Henüz sürücüsü belirlenemeyen 33 N 2260 plakalı TOFAŞ marka otomobil, iddiaya göre kontrolden çıkarak refüjde bulunan ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta paramparça oldu ve içindeki 5 kişi yola savruldu. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Enes Tatar, kardeşi Emin Tatar ve İbrahim Özdemir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kazadan yara alarak kurtulan Ahmet Özdemir ve Semih Yıldırım ise ağır yaralı olarak Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Denizli'de 8 yaşındaki çocuğun tüfekle oynarken annesini vurdu Denizli'de 8 yaşındaki çocuğun tüfekle oynarken annesini vurdu

Kaza nedeniyle bölgede tedbir amaçlı trafiğe kapanırken, polis ekipleri incelemelerde bulunduktan sonra cenazeler otopsileri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.AW078906_01AW078906_02AW078906_04AW078906_03AW078906_06

Kaynak: İHA