Akdeniz Gerçek | Adana | Adana’da Ev Sahibi Sopayla Döverek Kiracısının Canını Aldı!

Adana’da Ev Sahibi Sopayla Döverek Kiracısının Canını Aldı!

Adana’nın Kozan ilçesinde yaşanan olay, herkesi dehşete düşürdü. Ev sahibi ile kiracısı arasında çıkan tartışma, ölümle sonuçlandı.

Adana’nın Kozan ilçesinde yaşanan olay, herkesi dehşete düşürdü. Ev sahibi ile kiracısı arasında çıkan tartışma, ölümle sonuçlandı.

Adana’da Ev Sahibi Sopayla Döverek Kiracısının Canını Aldı!
KAYNAK: İha

Adana’da Kozan ilçesi Kuytucak Mahallesi Savruk Yaylası’nda ev sahibi Yener R. ile kiracısı Hüseyin Başak arasında süregelen anlaşmazlık bir kez daha alevlendi. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

akdenizgercekadanada-ev-sahibi-sopayla-doverek-kiracisinin-canini-aldi2.webp

Sopayla Saldırdı Kiracı Hayatını Kaybetti

Ev sahibi Yener R., eline aldığı sopayla kiracısı Hüseyin Başak’a saldırdı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga sona erdi. Ancak olaydan sonra evine dönen Hüseyin Başak, fenalaşarak yere yığıldı.

akdenizgercekadanada-ev-sahibi-sopayla-doverek-kiracisinin-canini-aldi3-001.webp

Sağlık Ekipleri Acı Gerçeği Açıkladı

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Hüseyin Başak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından kaçan ev sahibi Yener R. için jandarma ekipleri geniş çaplı arama çalışması başlattı.

akdenizgercekadanada-ev-sahibi-sopayla-doverek-kiracisinin-canini-aldi4.webp

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız