Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Yerel | Kozan'da 6 yaşındaki Tekgül bisiklet hayaline kavuştu

Kozan'da 6 yaşındaki Tekgül bisiklet hayaline kavuştu

Adana'nın Kozan ilçesinde maddi imkansızlıklar nedeniyle bisiklet alınmayan 6 yaşındaki Tekgül Bakır'ın hayali artık gerçek oldu.

Adana'nın Kozan ilçesinde maddi imkansızlıklar nedeniyle bisiklet alınmayan 6 yaşındaki Tekgül Bakır'ın hayali artık gerçek oldu.

Kozan'da 6 yaşındaki Tekgül bisiklet hayaline kavuştu

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi'nde yaşayan Suna ve Fatih Bakır çiftçinin 5 çocuğundan biri olan 6 yaşındaki Tekgül Bakır, yaşıtları gibi bisiklete binmeyi çok istiyordu. Bakır ailesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuklarına bisiklet alamazken Tekgül, mahallede ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtan Ogün Sever Okur'a bisiklet istediğini söyledi.

Tekgül'ün hayalini gerçekleştirmek isteyen Ogün Sever Okur, küçük kız için pembe bir bisiklet alarak Koza Mahallesi'ne döndü. Çok istediği bisiklete kavuşan 6 yaşındaki Tekgül'ün mutluluğu görülmeye değerdi. Ogün Sever Okur, mahalledeki diğer çocuklara da scooter ve oyuncak dağıttı.

Minik Tekgül'ün annesi Suna Bakır, "Kızımın en büyük hayali bisikletti. Alamıyordum, Allah razı olsun bu hayalini gerçekleştirdiniz" diye konuştu.

Çocukların yüzü güldü

Tekgül'ün hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu anlatan Ogün Sever Okur ise , "Tekgül benden bisiklet istemişti. Ben de onun bu hayalini gerçekleştirdim. Ayrıca diğer çocukları da unutmadık. Onlara da scooter ve oyuncak dağıttık. Herkes çok mutlu oldu. Bu bölge maalesef dezavantajlı çocukların yaşadığı bir yer ve herkesin oyuncak alma imkanı yok. Buradaki çocukları unutmayalım" dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız