Hatay’da Manevra Yapan Sürücü Kazadan Kaçamadı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, yolun karşısına kontrolsüz çıkan motosikletliye çarpmamak için manevra yapan sürücü, motosikletiyle birlikte metrelerce sürüklendi. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Hatay’da Manevra Yapan Sürücü Kazadan Kaçamadı

Hatay’ın İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi’nde meydana gelen kazada, cadde üzerinde seyreden bir motosiklet sürücüsü, karşıdan kontrolsüz şekilde yola çıkan başka bir motosikletliyle çarpışmamak için ani fren yaptı. Dengesini kaybeden sürücü, motosikletiyle birlikte yola savruldu ve metrelerce sürüklendi.

Metrelerce Sürüklendi

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletlinin çarpmamak için yön değiştirdiği ve ardından motosikletiyle birlikte yola savrulduğu anlar net şekilde görülüyor. Kazanın ardından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, sürücüyü ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Hatay’da Manevra Yapan Sürücü Kazadan Kaçamadı 2

Görgü Tanığı: “Kalkar Gibi Oldu Ama Sonra Bayıldı”

Kazaya tanıklık eden Kemal Güler, yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Motosikletli beş-altı metre kadar sürüklendi. Kalkar gibi oldu ama sonrasında yeniden bayıldı. Olay yerine gelen 112 ekipleri hemen müdahale etti. Motor birden karşısına çıkınca frene bastı ama motosiklet kaydı. Şahıs yaralandı ama çok şükür hayati tehlikesi yok.”

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.