Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Hatay | Hatay’da Kalbine Yenilen Genç Doktor Annesinin Yanına Defnedildi

Hatay’da Kalbine Yenilen Genç Doktor Annesinin Yanına Defnedildi

Hatay'da görev yaptığı hastanede kalp krizi geçiren 24 yaşındaki intörn doktor Cem Tadal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç doktor, 8 ay önce trafik kazasında kaybettiği annesinin yanına defnedildi.

Hatay'da görev yaptığı hastanede kalp krizi geçiren 24 yaşındaki intörn doktor Cem Tadal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç doktor, 8 ay önce trafik kazasında kaybettiği annesinin yanına defnedildi.

Hatay’da Kalbine Yenilen Genç Doktor Annesinin Yanına Defnedildi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yaşayan ve Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi’nde intörn doktor olarak görev yapan 24 yaşındaki Cem Tadal, bir ameliyatın ardından asansörden indiği sırada aniden fenalaştı. Yere yığılan genç doktora ilk müdahaleyi meslektaşları yaptı. Hemen ameliyathaneye alınarak müdahale edilen Tadal, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen genç doktorun ani ölümü büyük üzüntü yarattı.

Hatay’da Kalbine Yenilen Doktor Annesinin Yanına Defnedildi 3

Annesini Kazada Kaybetmişti Yanına Defnedildi

Cem Tadal, 8 ay önce kendisinin kullandığı motosikletle geçirdikleri trafik kazasında annesi Zührelcebin Tadal’ı kaybetmişti. Genç doktorun cenazesi, Samandağ ilçesi Mağaracık Mahallesi’nde, annesinin mezarının yanına defnedildi. Ailesi ve sevenleri törende gözyaşlarına boğuldu.

Baba Tadal: “Hiçbir Rahatsızlığı Yoktu, Kalbine Yenildi”

Eşini trafik kazasında, oğlunu ise 8 ay sonra kalp krizinden kaybeden acılı baba Murat Tadal, oğlunun sağlıklı bir genç olduğunu söyledi. Yaşadığı acıyı anlatmakta güçlük çeken baba, “Oğlum hastanede görevdeydi, beni arayıp bayıldığını söylediler. Hastaneye gittiğimde kalp krizinden vefat ettiğini öğrendim. Cem çok iyi bir çocuktu, herkes onu severdi. Bu yıl doktor olacaktı, TUS’a hazırlanıyordu. Hiçbir sağlık sorunu yoktu ama maalesef kalp krizi onu aramızdan aldı” dedi.

Hatay’da Kalbine Yenilen Doktor Annesinin Yanına Defnedildi 2

“Kalp Krizleri Gençlerde Daha Sık Görülüyor”

Oğlunun ani ölümüyle yıkılan baba Murat Tadal, son dönemlerde gençlerde kalp krizlerinin arttığına dikkat çekerek, “Bu artık çok sık yaşanıyor. Gençlerimizin sağlığı için daha fazla araştırma yapılmalı” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız