Hatay'da inşaata giren yılanı eliyle yakaladı

Hatay'ın Antakya ilçesinde inşaat alanına giren bir buçuk metrelik yılan, itfaiye eri tarafından elle yakalandı.
Hatay'da inşaata giren yılanı eliyle yakaladı

Hatay'ın Antakya ilçesi Dikmece Mahallesi'nde, bir buçuk metrelik yılan inşaat alanına girerek paniğe yol açtı. İnşaatta çalışan işçiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

İhbar üzerine olay yerine Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede inşaat alanına ulaşan ekipler, titiz bir çalışmayla yılanı güvenli bir şekilde yakaladı.

A W215702 01

Yakalanma Anı Cep Telefonu Kamerasında

Yılanın yakalanma anı işçiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, itfaiye ekiplerinin yılanı dikkatli bir şekilde yakalayıp kontrol altına aldığı görüldü.

A W215702 02

Doğal Yaşam Alanına Bırakıldı

Yılanı yakalayan ekipler, daha sonra onu doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin ve çevre sakinlerinin rahat bir nefes almasını sağlayan itfaiye ekipleri, olayın büyümeden çözülmesini sağladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.