Hatay'da feci kaza! Yaşlı kadın öldü, eşi gözyaşlarına boğuldu

Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti. yaralı eşi gözyaşlarına boğuldu.
Hatay'da feci kaza! Yaşlı kadın öldü, eşi gözyaşlarına boğuldu

Hatay’ın Antakya ilçesinde, Emek Mahallesi Asri Mezarlık mevkiinde bir trafik kazası meydana geldi. Olay, Rüstem Paşa Caddesi’nde gerçekleşti. Kerim Şahin'in kullandığı 31 EJ 482 plakalı motosiklet, aynı yönde ilerleyen bir kamyonetle çarpıştıktan sonra devrildi.

Hatay'da Feci Kaza! Yaşlı Kadın Öldü, Eşi Gözyaşlarına Boğuldu (3) Result

Motosikletten Düşen Yaşlı Kadın Kamyonun Altında Ezildi

Motosikletten düşen Kerim Şahin hafif yaralanırken, araçta yolcu olarak bulunan 75 yaşındaki Azime Şahin, arkadan gelen ve plakası belirlenemeyen hafriyat kamyonunun altında kalarak ezildi. Kazada, yaşlı kadın hayatını kaybederken, yaşlı adam hafif şekilde yaralandı.

Hatay'da Feci Kaza! Yaşlı Kadın Öldü, Eşi Gözyaşlarına Boğuldu (4) Result

Eşini Kaybeden Kerim Şahin’in Gözyaşları

Yaralı Kerim Şahin, eşinin vefat haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, yaşlı kadının cenazesi morga kaldırıldı.

Hatay'da Feci Kaza! Yaşlı Kadın Öldü, Eşi Gözyaşlarına Boğuldu (2) Result

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.