Hatay Kırıkhan'da İş Yerine Kurşun Yağdıran Şahıs Tutuklandı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bir iş yerini hedef alan silahlı saldırgan, kask takarak motosikletle geldiği iş yerine kurşun yağdırdı. Olay anı kameraya yansırken, polis 780 saatlik görüntü izleyerek 3 kişiyi yakaladı.
Hatay Kırıkhan'da İş Yerine Kurşun Yağdıran Şahıs Tutuklandı

23 Temmuz’da Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunan bir iş yeri, silahlı saldırının hedefi oldu. Kasklı bir şüpheli, motosikletle geldiği iş yerinin önünde tabancayla art arda ateş açarak olay yerinden kaçtı. Saldırıda iş yerinin camları zarar gördü. Yaşananlar, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hatay’da İş Yerine Kurşun Yağdıran Şahıs Tutuklandı 2

Polis 780 Saatlik Görüntüyü İzledi

İş yeri sahibinin şikayeti üzerine Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti. Şüphelilerin yakalanması için bölgede detaylı inceleme başlatan ekipler, çevredeki güvenlik kameralarından elde edilen 780 saatlik görüntüyü mercek altına aldı.

Yapılan titiz inceleme sonucu saldırganın kimliği H.B.T. olarak belirlenirken, olay sırasında ve sonrasında ona yardım ettiği tespit edilen N.P. ile O.B.Ö. isimli şahıslar da tespit edildi.

Saldırgan Tutuklandı 2 Kişi Serbest

Tespit edilen 3 şüpheli, 30 Temmuz’da saklandıkları adreste polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan silahı kullanan H.B.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. N.P. ve O.B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.