Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
16°
Akdeniz Gerçek | Burdur | Burdur’da Binlerce Dozla Yakalanan Zehir Tacirleri Tutuklandı!

Burdur’da Binlerce Dozla Yakalanan Zehir Tacirleri Tutuklandı!

Burdur’da polis ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonda bin 45 kullanımlık sentetik kannabinoid emdirilmiş kağıt ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Burdur’da polis ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonda bin 45 kullanımlık sentetik kannabinoid emdirilmiş kağıt ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
Burdur’da Binlerce Dozla Yakalanan Zehir Tacirleri Tutuklandı!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen son operasyonda, A.M.G. ve T.G. isimli şüpheliler takibe alındı.

akdenizgercekburdurda-binlerce2.webp

Aramada Bin 45 Kullanımlık Madde Bulundu

Ekipler, şüphelilerin üzerinde ve kullandıkları araçta yaptıkları aramada bin 45 kullanımlık sentetik kannabinoid emdirilmiş kağıt parçası ele geçirdi. Söz konusu kağıtların kullanıma hazır hale getirilmiş uyuşturucu madde içerdiği değerlendirildi.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildiler

Gözaltına alınan A.M.G. ve T.G., emniyetteki işlemlerinin ardından “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız