Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Yaşam | Kandilli Rasathanesi Duyurdu! Akdeniz’de Deprem

Kandilli Rasathanesi Duyurdu! Akdeniz’de Deprem

Girit Adası açıklarında Akdeniz'de 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre depremin derinliği 31.3 kilometre olarak ölçüldü.

Girit Adası açıklarında Akdeniz'de 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre depremin derinliği 31.3 kilometre olarak ölçüldü.

Kandilli Rasathanesi Duyurdu! Akdeniz’de Deprem

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Akdeniz’de Girit Adası açıklarında 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 25 Ocak 2025 tarihinde saat 20:03’te (TSİ) kaydedilen depremin, 34.727 kuzey enlemi ve 26.0543 doğu boylamında gerçekleştiği bildirildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, sarsıntının yerin 31.3 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. 
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız