İzmir’in Menderes ilçesinde darp edildiği öne sürülen bir kişi, metruk bir binada yaralı halde bulundu. Gümüldür Mahallesi’nde meydana gelen olayda, yüzünde ve vücudunda morluklar bulunan adam, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Darp Edildikten Sonra Metruk Binaya Bırakıldı
İddiaya göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı kişinin saldırısına uğrayan adam ağır şekilde yaralandı. Yüzünde ve vücudunda darp izleri oluşan kişi, saldırgan olduğu öne sürülen şahıs tarafından metruk bir binaya bırakıldı. Günler boyunca binada yalnız kalan yaralı adamın çevresinde çöpler ve sineklerin bulunduğu belirtildi.
Yoldan Geçen Vatandaş Fark Etti
Metruk binanın yakınından geçen bir vatandaş, içeriden gelen sesler üzerine durumu fark etti. Yaralı adamı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıkları adamı Menderes Devlet Hastanesi’ne götürdü.
“Vicdanım El Vermedi”
Yaralı adamı fark eden Hasan Şahin, yaşananları anlattı. Şahin, “Vicdanım el vermedi. Çevredeki vatandaşlara durumunu sordum. Bir vatandaş olarak gereği neyse onu yaptım ve gerekli yerlere bildirdim. Hastaneye götürdüler” dedi.
Vatandaşlar Yardım İçin Seferber Oldu
Yaralı adamın durumunu gören Savaş Bahadır da sağlık ekipleri gelene kadar kendisine yardımcı olduğunu belirtti. Bahadır, “Sabah su içirdim, biraz yatırdım. Ambulansı bekledim. Altını değiştirdim. Uzun pijama giydirdim ve ambulansa bindirdik, hastaneye gitti” ifadelerini kullandı. Hastanede tedavi altına alınan adamın sağlık durumuyla ilgili inceleme sürerken, olayın nasıl gerçekleştiğinin belirlenmesi amacıyla jandarma ekiplerinin çalışması devam ediyor.