Akdeniz Gerçek | Videolar | Manavgat | Manavgat'ta Yaya Geçidinde Kaza: Nezaket Durdu, Motosiklet Duramadı

Manavgat'ta Yaya Geçidinde Kaza: Nezaket Durdu, Motosiklet Duramadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde yol vermek için duran otomobile, arkadan gelen motosikletli çarptı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde yol vermek için duran otomobile, arkadan gelen motosikletli çarptı.

Manavgat'ta Yaya Geçidinde Kaza: Nezaket Durdu, Motosiklet Duramadı
KAYNAK: İha

Antalya’nın Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı Mahallesi, dün hareketli saatlere sahne oldu. İbrahim Sözen Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, yaya güvenliği için duran sürücüye arkadan gelen motosikletli çarptı. Çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Yayalara Yol Vermek İstedi, Kaza Geldi

Edinilen bilgiye göre, sarı köprü istikametine seyir halinde olan Bekir G. idaresindeki 17 AAZ 546 plakalı otomobil, yaya geçidine gelen yayaları fark ederek nezaket kuralları çerçevesinde duruş yaptı. Bu sırada aynı istikamette ilerleyen Kubilay A. yönetimindeki 07 BBZ 970 plakalı motosiklet, duran otomobili fark edemeyerek arkadan şiddetle çarptı.

manavgatta-yaya-gecidinde-kaza-nezaket-durdu-motosiklet-duramadi

Güvenlik Kamerası Kaydetti, Sürücü Yaralandı

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Kubilay A., daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde; otomobilin yaya geçidi önünde nizami bir şekilde durduğu, hemen ardından motosikletin hızla gelerek araca çarptığı anlar net bir şekilde görüldü.

manavgatta-yaya-gecidinde-kaza-nezaket-durdu-motosiklet-duramadi

Trafik Ekiplerinden İnceleme

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, yetkililer sürücüleri yaya geçitlerine yaklaşırken takip mesafesini korumaları ve hızlarını azaltmaları konusunda bir kez daha uyardı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız