Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Videolar | Gündem | Ürünlerinde domuz eti çıkan ünlü köfteciyi Fatih Altaylı işaret etti

Ürünlerinde domuz eti çıkan ünlü köfteciyi Fatih Altaylı işaret etti

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2 Ekim 2024’te açıkladığı taklit ve tağşiş yapılan, sağlığı tehdit edebilecek gıda ürünlerinin listesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2 Ekim 2024’te açıkladığı taklit ve tağşiş yapılan, sağlığı tehdit edebilecek gıda ürünlerinin listesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2 Ekim 2024’te açıkladığı taklit ve tağşiş yapılan, sağlığı tehdit edebilecek gıda ürünlerinin listesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Ünlü markaların ve zincir restoranların ürünlerinde çıkan şeyler halk sağlığını tehdit ederken tüketicinin güvenini de sarstı. Son olarak

Türkiye’de zincirleri olan bir köfte markasının ürünlerinde domuz etine rastlanırken, domuz eti kullandığı iddia edilen bir firmanın, isminin açıklanmasını mahkeme kararıyla engellemesi gündeme oturdu. Bakanlık tarafından yayımlanan listede gıda ürünlerinde sahtekarlık tespit edilen işletmelerin isimleri kamuoyuyla paylaşılırken, bir firmanın isminin açıklanmasını mahkeme kararıyla engellemesi üzerine gazeteci Fatih Altaylı’dan ilginç bir yorum geldi. 

Gazeteci Sadettin İnan ile konuyu irdeleyen Fatih Altaylı, “Türkiye'de 180-200 şubesi olan bir köftecinin etlerinde domuz eti bulunmuş. Onlar da mahkeme kararıyla bu yayını durdurmuş. Adları duyulacak diye yusuf yusuf korkuyorlardır” dedi. 

ALTAYLI'NIN İŞARETİ 278 mağazalı köfteci yusuf mu?

Altaylı’nın bu sözleri Köfteci Yusuf’u işaret ederken, firmadan şu ana kadar bir açıklama gelmedi. Köfteci Yusuf’un Türkiye’nin birçok ilinde toplam 278 mağazası bulunuyor. Çiğ ürün satışı da yapan firmanın hem mağazalarında satışı hem de ünlü yemek siparişi verilen firmalar aracılığıyla evlere servisi var. 

KÖFTECİ YUSUF NE ZAMAN KURULDU? SAHİBİ KİMDİR? 

Köfteci Yusuf A.Ş. 1996 yılında İznik’te kurulmuştur.  Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası unvanına sahip olan firmanın toplam 42 ilde, 278 şubesi vardır. Firmanın sahibi Yusuf Akkaş'tır. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız