Akdeniz Gerçek | Videolar | Asayiş | İzmir'de Bindiği Asansörün Kabini Düştü

İzmir'de Bindiği Asansörün Kabini Düştü

İzmir'in Buca ilçesinde bir market çalışanı, iş yerinde asansöre bindiği anda kabin düştü.

İzmir'in Buca ilçesinde bir market çalışanı, iş yerinde asansöre bindiği anda kabin düştü.

İzmir'de Bindiği Asansörün Kabini Düştü

İzmir'in Buca ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir markette asansör kazası meydana geldi.

Market çalışanı Ahmet D., iş yerinde binmek istediği asansörün düğmesine bastı ve gelmesini bekledi. Asansörün gelmediğini fark eden Ahmet D., durumu yanındaki bir kişiye söyledi. Yanındaki kişi yaklaştığı asansörün düğmesine bastı ve bir süre sonra gelen asansörün kapısını açtı. Asansörü inceleyerek içeri giren Ahmet D., adımını attığı an kabin hızla aşağıya düştü. 

İzmirde Bindiği Asansörün Kabini Düştü 3

O anlar iş yerindeki güvenlik kamerasına yansırken, paniğe kapılan olayın şahidi 112 Acil Sağlık ekiplerini aradı. Yaralı Ahmet D., itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 

Yoğun Bakımda Tedavi Altına Alındı

Ambulansla Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının, vücudunda kırıklar olduğu ve beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Yaralı Ahmet D.'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü belirtildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız