Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Spor | Ui-Jo Hwang Alanyaspor İle Tekrar Sahada: Yeni Transfer İçin İmza Töreni Düzenlendi

Ui-Jo Hwang Alanyaspor İle Tekrar Sahada: Yeni Transfer İçin İmza Töreni Düzenlendi

Corendon Alanyaspor, geçen sezon kiralık oynayan Ui-Jo Hwang ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Hwang, sakatlıkların etkisini geride bırakıp yeni sezonda büyük hedefler peşinde koşacak.

Corendon Alanyaspor, geçen sezon kiralık oynayan Ui-Jo Hwang ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Hwang, sakatlıkların etkisini geride bırakıp yeni sezonda büyük hedefler peşinde koşacak.

Ui-Jo Hwang Alanyaspor İle Tekrar Sahada: Yeni Transfer İçin İmza Töreni Düzenlendi

Corendon Alanyaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak takımda yer alan Ui-Jo Hwang ile 1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. 

32 yaşındaki Güney Koreli santrfor, Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yeniden turuncu-yeşilli formayı giymekten mutluluk duyduğunu belirtti. Hwang, yaptığı konuşmada, "Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle istediğim performansı gösteremedim. Bu yıl daha fazla maç oynayıp, takımım için daha fazla gol atmak istiyorum" dedi.

Çavuşoğlu: "Hwang'dan beklentimiz yüksek"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Hwang'ın geçen sezon sakatlıklar nedeniyle tam kapasiteyle oynayamadığını ancak bu sezon daha iyi bir performans beklediklerini dile getirdi. Çavuşoğlu, "Bu sezon daha hazır geldi. Forvet hattımızda Hwang, Serdar ve Cordova ile güçlü bir yapı kurduk. Hwang'dan bu sezon büyük beklentilerimiz var" ifadelerini kullandı.

Forvet hattı güçlendi

Alanyaspor, geçen sezondan bu yana gol yollarında yaşadığı sıkıntıları çözmek için önemli adımlar attı. Başkan Hasan Çavuşoğlu, Hwang’ın yanı sıra Serdar ve Cordova ile birlikte forvet hattının güçlendiğini ifade ederek, "Geçen sezon gol pozisyonlarını değerlendiremeyip puan kaybettik, bu sezon bunu aşmayı hedefliyoruz" dedi.

Transfer dönemi sona yaklaşıyor

Transfer sezonu hakkında da açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, transfer döneminin son iki gününde hızlı gelişmeler yaşanabileceğini belirtti. "Şu an bir oyuncu üzerinde durmuyoruz ama ihtiyacımız olursa son anda transfer yapabiliriz" dedi.

Alanyaspor taraftarına çağrı

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, hafta sonu oynanacak Hatayspor maçı öncesinde taraftarlara da çağrıda bulundu. Çavuşoğlu, "Alanyaspor bu şehrin takımı. Stadımızı doldurarak takımıza destek olmalıyız" diye konuştu. Süper Lig'deki bir takımın her zaman şehirden tam destek alması gerektiğini vurgulayan başkan, Alanyaspor'un bu desteği hak ettiğini ifade etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız