Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
28°
Akdeniz Gerçek | Spor | David Akintola: 'Fenerbahçe'ye zarar verebiliriz'

David Akintola: 'Fenerbahçe'ye zarar verebiliriz'

Rizespor, Fenerbahçe maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Nijeryalı futbolcu David Akintola, takımın iyi bir başlangıç yaptığını ve ev avantajlarını kullanarak galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Rizespor, Fenerbahçe maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Nijeryalı futbolcu David Akintola, takımın iyi bir başlangıç yaptığını ve ev avantajlarını kullanarak galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

David Akintola: 'Fenerbahçe'ye zarar verebiliriz'

Süper Lig'in Karadeniz temsilcisi Rizespor, 25 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek. Yeşil-mavili ekip, Fenerbahçe karşılaşması için antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor. Takımın Nijeryalı sağ kanat oyuncusu David Akintola, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘Lige İyi Başlangıç Yaptık’

Sezonun başlamasını heyecanla beklediğini belirten David Akintola, 'Karşımızdaki rakibi iyi analiz ettik. Türkiye'nin en iyi takımlarından biriyle karşılaşacağız. Ancak biz şu ana kadar lige iyi bir başlangıç yaptık ve bu performansı sürdürmek istiyoruz. Evimizde oynamanın avantajını kullanarak taraftarlarımızla beraber güzel bir sonuç elde etmek istiyoruz. Hocamız İlhan Palut'un rehberliğinde her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Mourinho'nun ününe saygı duyuyoruz ancak asıl önemli olan bizim hocamızın bize verdiği talimatlar. Taraftarlarımıza keyifli bir maç izlettirmek istiyoruz. İyi futbol sergileyerek galip gelmek istiyoruz. Yeni sezon için takımımızı güçlü buluyorum. Yeni transferler de takıma olumlu katkı sağlıyor. Kendimi geliştirerek daha fazla gol ve asistle katkı sağlamak istiyorum' dedi.

'İyi Futbol Oynayarak Kazanmak İstiyoruz'

Hedeflerinden bahseden Akintola, ‘Amacımız her zaman en iyi sıralamayı elde etmek. Lig zorlu bir maraton ve taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Sadece galip gelmek değil, aynı zamanda güzel futbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Bu sezonu başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Yeni transferlerle güçlendik ve Fenerbahçe maçından 3 puanla ayrılmak için odaklandık. Beraberlik için sahaya çıkmayacak, galibiyet için mücadele edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız