Akrep tarih yazdı

Maddi krizle boğuşan, yeni transferler Serdar Özkan ve Cissokho’ya lisans çıkartamadığı gibi, yönetim kurulunun seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldığı bir süreçte Antalyaspor, İstanbul deplasmanında tarih yazdı, şampiyon adayı Beşiktaş’ın 45 maçlık yenilmezlik serisine son verdi..Beşiktaş’ı Doukara’nın 2 ve Yekta’nın golleriyle 3-2 yenen kırmızı beyazlı takımda Boffin kalesine devleşti. Genç oyuncular Bahadır, Doğukan, Harun ile Nazım yıldızlar topluluğu Beşiktaş’ı sahadan sildiler..
Akrep tarih yazdı

 Maddi krizle boğuşan,  yeni transferler Serdar Özkan ve Cissokho’ya lisans çıkartamadığı gibi, yönetim kurulunun seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldığı bir süreçte Antalyaspor, İstanbul deplasmanında tarih yazdı, şampiyon adayı Beşiktaş’ın 45 maçlık yenilmezlik serisine son verdi..Beşiktaş’ı Doukara’nın 2 ve  Yekta’nın golleriyle 3-2 yenen kırmızı beyazlı takımda Boffin kalesine devleşti. Genç oyuncular Bahadır, Doğukan, Harun ile Nazım yıldızlar topluluğu Beşiktaş’ı sahadan sildiler..

 

Antalyaspor’da ‘Kara Pançter’ lakaplı forvet Doukara, forma giydiği son 13 maçta 13 gole katkıda bulundu. Doukara bu maçlarda 7 gol attı, 6 gol pası verdi. Beşiktaş'ı evinde 20 yıl aradan sonra yenen Antalyaspor'da kaleci Boffin de kurtarışlarıyla ön plana çıktı. Boffin, Süper Lig kariyerinde 8 kurtarışla, en fazla kurtarış yaptığı maçı oynadı. Beşiktaş maçında takımının 3'üncü golünü kaydeden Yekta ise Antalyaspor formasıyla 2'nci golünü attı. Yekta ilk golünü de 12 Aralık 2016'da Fenerbahçe'ye atmıştı. Antalyaspor defansında görev yapan 23 yaşındaki Bahadır Öztürk de kırmızı beyazlı formayla ilk Süper Lig maçına Beşiktaş karşısında çıktı.

ÜÇ SEZONUN EN İYİ İLK 3 HAFTASI

Antalyaspor, Beşiktaş galibiyetiyle puanını 4'e yükseltti ve son üç sezonun en çok puan topladığı ilk 3 haftalık performansını sergiledi. 2019-2017 sezonuna teknik direktör Jose Morais ile başlayan Antalyaspor, ilk maçında evinde Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı ve 1 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı beyazlı ekip, 2'nci haftada deplasmanda Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu ve 3'üncü haftada evinde Konyaspor'a 3-1'le boyun eğerek ilk 3 haftayı 1 puanla tamamladı. Rıza Çalımbay yönetiminde 2017-2018 sezonuna merhaba diyen Antalyaspor, açılış maçında deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 kaybetti. Kırmızı beyazlılar, 2'nci haftada Akhisarspor ile 2-2, bir sonraki maçta deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalarak ilk 3 haftada 2 puanı hanesine yazdırdı. Bülent Korkmaz'ın önderliğinde lige merhaba diyen Antalyaspor, ilk maçında deplasmanda Kayserispor'a 2-0 yenildi. 2'nci haftada evinde Konyaspor karşısında 3-1 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi 3-3'lük eşitlikle tamamlamayı başaran Akdeniz temsilcisi, 3'üncü haftada ise 45 maçtır evinde kaybetmeyen Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ilk 3 haftada 4 puan topladı.(Haber Merkezi)

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.