Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve kentin ilk patika yarışı olma özelliğini taşıyan Varda Ultra Trail 2026, büyük bir heyecanla tamamlandı.
Eşsiz Doğada Zorlu Mücadele
Adana’nın eşsiz doğasında ve zorlu parkurlarında mücadele eden sporcular, sınırlarını zorlayarak bitiş çizgisine ulaştı. Etkinliğe katılan ve azimleriyle yarışmaya değer katan sporcuların ter döktüğü organizasyonun ardından düzenlenen törenle, dereceye giren isimlere madalya ve ödülleri takdim edildi. Adana Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yarışa katılan tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Parkurlarda Dereceye Giren Şampiyonlar
Üç farklı zorluk seviyesinde ve uzunlukta gerçekleştirilen yarışlarda, kendi kategorilerinde ilk üçe girerek podyuma çıkan sporcular şu şekilde sıralandı:
Varda Ultra Trail (59K)
- Erkekler: 1. Mustafa Dağdelen, 2. Şahap Dede, 3. Halil Eşgin
- Kadınlar: 1. Nadya Zuyeva Saçlı, 2. Yasemin Asa, 3. Alev Karadağ
Belemedik Trail (27K)
- Erkekler: 1. Danil Maltsev, 2. Arda Dölen, 3. Semen Simonin
- Kadınlar: 1. Hatice Karaduman, 2. Ceren Sahin, 3. Anastasiia Leonteva
Bridge Trail (14K)
- Erkekler: 1. Rıdvan Aykul, 2. Muhammed Etkalkanoğlu, 3. Adılgerey Saginov
- Kadınlar: 1. Anastasiia Nikolaeva, 2. Tuğba Akın, 3. Adina Vakhidova
