Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | Ekrem İmamoğlu: İBB’yi Kazıdılar Altından Liyakat Çıktı

Ekrem İmamoğlu: İBB’yi Kazıdılar Altından Liyakat Çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonda Silivri’de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, “İBB’yi kazıdılar, altından liyakat çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonda Silivri’de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, “İBB’yi kazıdılar, altından liyakat çıktı.

Ekrem İmamoğlu: İBB’yi Kazıdılar Altından Liyakat Çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonda Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yıllardır kamuda yaşanan her türlü çalışan adaletsizliğini, kamuda işe giriş hukuksuzluğunu, torpili, adam kayırmacılığı biz sonlandıracağız” ifadelerini kullandı.

“İBB’yi Kazıdılar Altından Liyakat Çıktı"

İBB kadrolarında üst yöneticilerin liyakatli olduklarını belirten İmamoğlu, “İBB’yi kazıdılar, altından liyakat çıktı. Cezaevine attığınız yol arkadaşlarımın özgeçmişlerini okuyunca herkes ne kadar liyakatli kadrolar kurduğumuzu gördü. Bu ülkenin iyi yetişmiş insanları var, binbir zorluğa rağmen kendini geliştirmiş evlatları var. Dürüst, çalışkan, aklı hür vicdanı hür milyonlarca genci var. Bursu, işi ve fırsatı daima hak edene sunduk. Şimdi sıra tüm Türkiye sathına bunu yaymakta” dedi.

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Silkeleyin’ Yanıtı

“Milletimize Büyük Bir Onurla Hizmet Edeceksiniz”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ülkemizde yıllardır kamuda yaşanan her türlü çalışan adaletsizliğini, kamuda işe giriş hukuksuzluğunu, torpili, adam kayırmacılığı biz sonlandıracağız. Partizanlıktan, ayrımcılıktan sağa sola savrulmuş, kamuda hak ettiği yeri ve konumu elde edememiş tüm kamu çalışanlarına sesleniyorum: Sizler bizim inşa edeceğimiz şeffaf, katılımcı, akıldan, bilimden, doğrudan, adaletten yana sistemimizle ve liyakate, performansa dayalı düzenlemelerle huzura kavuşacaksınız. İktidarımızda; etkili, verimli, hakkını veren insan kaynakları yönetim modelimizle mutlu, huzurlu bir ortamda, güvenceli bir biçimde milletimize büyük bir onurla hizmet edeceksiniz” şeklinde konuştu.

“Kimseye Rövanşist Bir Duyguyla Yaklaşmayacağız”

Kimseyi dini ve ideolojisi ile ayrıştırmayacağını ifade eden İmamoğlu, “Kime yakın olduğuna, ideolojisine, inançlarına, dinine, diline, ırkına vs bakmadan herkese eşit fırsat sunacak, işini dürüstçe yapan hiç kimseye rövanşist bir duyguyla yaklaşmayacağız. Hep birlikte çok güzel işler başaracağız. Birlikte çocuklarımıza ve gençlerimize çok güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti devleti emanet edeceğiz. Bizim kadromuz bu ülkenin 86 milyon vatansever insanıdır.” şeklinde konuştu

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız