Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu: "Pınarbaşı Halkı Sandığına Sahip Çıktı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu: "Pınarbaşı Halkı Sandığına Sahip Çıktı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Pınarbaşı'ndaki yenilenen seçim sonuçlarını değerlendirdi ve Deniz Yağan'ın başkanlığı 289 oy farkla kazandığını belirtti. Karasu, Pınarbaşı halkı, sandıklarına sahip çıkarak en güzel cevabı verdi, dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Pınarbaşı'ndaki yenilenen seçim sonuçlarını değerlendirdi ve Deniz Yağan'ın başkanlığı 289 oy farkla kazandığını belirtti. Karasu, Pınarbaşı halkı, sandıklarına sahip çıkarak en güzel cevabı verdi, dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu: "Pınarbaşı Halkı Sandığına Sahip Çıktı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, CHP heyeti ile birlikte Pınarbaşı'nda yenilenen seçimler hakkında Kayseri İl Başkanlığı binası önünde basın açıklaması yaptı. Karasu, Pınarbaşı halkının seçimlerde gösterdiği iradeyi vurgulayarak, yenilenen seçimlerde Deniz Yağan'ın 289 oy farkla başkanlığı kazandığını belirtti.

"Halkımız Sandıklarına Sahip Çıktı"

Karasu, "Pınarbaşı halkı, 31 Mart seçimlerinde verdikleri oya sahip çıktılar. Deniz Yağan başkanımız, 289 oy farkla kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmıştır. Tüm sandık sonuçlarının ıslak imzalı tutanakları elimizde," dedi.

"Teşekkür ve Takdir"

Karasu, seçim sürecinde destek olan ve mücadele eden tüm örgütlerine, Pınarbaşılı hemşehrilerine teşekkür etti. "Bu süreçte bize destek olan, mücadele eden tüm örgütümüze, Pınarbaşılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve avukatlarımız seçim kurulunda görev başında," ifadelerini kullandı.

"En Güzel Cevap Verildi"

Karasu, "Pınarbaşı'nın 31 Mart'ta verdikleri oyu gasp edenler, bugün en güzel cevabı Pınarbaşılı hemşehrilerimizden almıştır," dedi. Bu sözlerle, halkın iradesinin sandıklarda yeniden teyit edildiğini ve demokrasiye olan bağlılıklarının gösterildiğini vurguladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız