Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | CHP Dünya Rekoruna Hazırlanıyor

CHP Dünya Rekoruna Hazırlanıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramla birlikte başlatılacak dev imza kampanyasıyla erken seçim talebini güçlendireceklerini duyurdu. Ekrem İmamoğlu'nun adaylığını vurgulayan Özel, Ekrem İmamoğlu adına bu seçimi kazanacağız dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramla birlikte başlatılacak dev imza kampanyasıyla erken seçim talebini güçlendireceklerini duyurdu. Ekrem İmamoğlu'nun adaylığını vurgulayan Özel, Ekrem İmamoğlu adına bu seçimi kazanacağız dedi.

CHP Dünya Rekoruna Hazırlanıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin bayramla birlikte ülke genelinde büyük bir imza kampanyası başlatacağını duyurdu. Hedeflerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son seçimlerde aldığı oy kadar imza toplamak olduğunu belirten Özel, Bayramda Anadolu’ya açılıyoruz. 81 ilde, 973 ilçede, köylerde, mahallelerde, beldelerde, vatandaşlarımızla bayramlaşacağız. Ekrem İmamoğu’nun tutuksuz yargılanması ve bir an önce ön seçim yapılması talebiyle imza kampanyası başlatacağız. Ekrem İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı belirleyen 15 milyon kişi ve 1 milyon 750 bin üyemiz bu sefer de devasa imza kampanyası için bayramla birlikte start alacak. Hedefi Türkiye’deki son seçimlerde Tayyip Erdoğan’ın aldığı oy kadar imza toplanması.” İfadelerini kullandı.

"Mitingler ve Anadolu turu yolda"

CHP lideri, bayram boyunca 81 il ve 973 ilçede vatandaşlarla buluşacaklarını ve bayramdan sonra Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Adana, Trabzon ve Bursa gibi kritik büyükşehirlerde büyük mitingler düzenleyeceklerini söyledi. Özel, bu kampanya ile erken seçim talebini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

"AK Parti ile bayramlaşmayacağz"

Partisinin bayramda resmi bayramlaşmalara katılmayacağını belirten Özel, "Bize bunları yapan AK Parti ile bayramlaşmayacağız. CHP olarak muhalefet partileriyle Saraçhane'de bayramlaştık" dedi.

CHP’ye kayyum atanma ihtimali

CHP lideri, partisine kayyum atanması ihtimaline karşı tedbir aldıklarını ve 6 Nisan’da olağanüstü kongreye gideceklerini belirtti. "Kurultayımızı yapacağz ve eğer kayyum atanırsa, onlar da bu kurultayı yapmak zorunda kalacaklar" diye ekledi.

"Ekrem İmamoğlu bizim tek adayımız"

Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda net konuşan Özel, "Ekrem İmamoğlu bizim cumhurbaşkanı adayımız. Adaylığını engelleyen diplomayla ilgili davalarımız devam ediyor. O engel kaldırılmazsa bile biz bu seçimi onun adına kazanacağız" dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız