Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nun ilk haftasında Sivasspor ile Beşiktaş, Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç sırasında soğuk hava şartları, futbolcular ve teknik heyeti oldukça zorladı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü mücadelede, yedek kulübesinde oturan futbolcular battaniyelere sarılarak soğuktan korunmaya çalıştı.

Adana Demirspor'dan Galatasaray Maçı Sonrası İlk Açıklama! Adana Demirspor'dan Galatasaray Maçı Sonrası İlk Açıklama!

Sert Sivas Soğuğu Sahada Etkili Oldu

Sivas’ın meşhur soğuğu, 4 Eylül Stadyumu’ndaki maçı adeta dondurdu. Sert hava koşulları, sahadaki futbolcular kadar kenarda bekleyen oyuncular üzerinde de etkili oldu. Yedek kulübesindeki futbolcuların, karşılaşmayı battaniyelere sarılarak izlediği gözlendi.

Tribünlerden Destek

Soğuk havaya rağmen tribünlerdeki taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Yoğun bir şekilde atkı ve berelerle maçı takip eden futbolseverler, maç boyunca tezahüratlarla sahadaki oyunculara moral verdi.

Kaynak: İHA