Akdeniz Gerçek | Serik | Serik'te Çilek Üreticisi Direksiyonda Kalp Krizi Geçirdi

Serik'te Çilek Üreticisi Direksiyonda Kalp Krizi Geçirdi

Antalya Serik'te 61 yaşındaki çilek üreticisi, ürünlerini hale teslim ettikten kısa süre sonra direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Antalya Serik'te 61 yaşındaki çilek üreticisi, ürünlerini hale teslim ettikten kısa süre sonra direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Serik'te Çilek Üreticisi Direksiyonda Kalp Krizi Geçirdi
KAYNAK: Dha

Antalya’nın tarım merkezlerinden biri olan Serik ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen olay, yerel üreticileri ve mahalle sakinlerini yasa boğdu.

Hal Dönüşü Acı Veda

Serik'in çilek üreticilerinden 61 yaşındaki Haşim Esentekin, sabahın erken saatlerinde topladığı çileklerini sebze haline teslim edip evine dönmek üzere yola koyuldu.

serikte-cilek-ureticisi-direksiyonda-kalp-krizi-gecirdi

Saat 14.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde 07 ANZ 87 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken aniden fenalaşan Esentekin, direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan araç, yol kenarında park halinde bulunan bir başka otomobile çarparak durabildi.

Hastanedeki Çabalar Yetersiz Kaldı

Bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Esentekin’in bilincinin kapalı olduğunu tespit ederek Serik Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Haşim Esentekin, doktorların yoğun çabasına rağmen hayata tutunamadı. Yaşamını yitiren Esentekin’in cenazesi otopsi ve işlemler için hastane morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız