Akdeniz Gerçek | Mersin | Mersin’de Aşk Husumeti Kurşun Yağmuruyla Bitti

Mersin’de Aşk Husumeti Kurşun Yağmuruyla Bitti

Kız meselesi yüzünden yaşanan husumet sokakta kurşun yağmuruna neden oldu. Mersin'de bir kişi, oturan gruba ateş açtıktan sonra kaçtı. O anlar kameraya yansırken, şüpheli Diyarbakır’da yakalandı.

Kız meselesi yüzünden yaşanan husumet sokakta kurşun yağmuruna neden oldu. Mersin'de bir kişi, oturan gruba ateş açtıktan sonra kaçtı. O anlar kameraya yansırken, şüpheli Diyarbakır’da yakalandı.

Mersin’de Aşk Husumeti Kurşun Yağmuruyla Bitti

Olay, Nisan ayında Mersin'in Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Zülküf U. daha önce kız meselesi nedeniyle husumet yaşadığı kişiyi, bir bakkalın önünde arkadaşlarıyla otururken gördü.

Yanlarına kadar sessizce ilerleyen şüpheli, belinden çıkardığı tabancayla hedefe tek el ateş etti. Ardından kaçmaya başlayan saldırgan, arkasına bakmadan kalabalığın üzerine de rastgele ateş açtı.

Kurşun Yağmuruna Rağmen Kimse Yaralanmadı

Saldırıda şans eseri kimse yaralanmazken, çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Zülküf U.’nun yüzünü gizleyerek olay yerinden uzaklaştığı, ardından izini kaybettirdiği öğrenildi.

Mersin polisi tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturma sonucu şüphelinin Diyarbakır’a kaçtığı tespit edildi. Ekiplerce düzenlenen operasyonla yakalanan Zülküf U., ruhsatsız tabancasıyla birlikte gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Mersin’de Aşk Husumeti Kurşun Yağmuruyla Bitti 2

Kameraya Yansıdı

Olayın hemen ardından ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri, dehşet anlarını gözler önüne serdi. Görüntülerde Zülküf U.’nun sessizce yaklaştığı kişi ve arkadaşlarına ateş edip kaçtığı, ardından kaçarken kalabalığın üzerine de kurşun yağdırdığı anlar yer aldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız