Akdeniz Gerçek | Mersin | Mersin’de 19 Mayıs Coşkusu Simge’yle Taçlandı

Mersin’de 19 Mayıs Coşkusu Simge’yle Taçlandı

Mersin’de 19 Mayıs coşkusu, Simge konseriyle taçlandı; gençler ve Galatasaray taraftarları bir araya gelerek coşkulu saatler yaşadı.

Mersin’de 19 Mayıs coşkusu, Simge konseriyle taçlandı; gençler ve Galatasaray taraftarları bir araya gelerek coşkulu saatler yaşadı.

Mersin’de 19 Mayıs Coşkusu Simge’yle Taçlandı

Mersin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı binlerce kişinin katıldığı büyük bir konserle kutladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte sahneye çıkan Simge Sağın, sevilen şarkılarını Mersinliler için söyledi. Konser, gençlerin yoğun ilgisiyle coşkulu anlara sahne oldu.

Simge’den Müzik Ziyafeti, Taraftarlardan Şampiyonluk Kutlaması

Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda sahne alan Simge, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın müzikleriyle başlayan etkinlik, gençlerin ve ailelerin büyük ilgisiyle karşılandı. Simge’nin ardından vokalist Eda Önder, Mersin’e özel olarak “Senden Daha Güzel” şarkısını seslendirdi. Konser aynı zamanda Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına da sahne oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 19 Mayıs coşkusunu şampiyonluk sevinciyle birleştirdi.

Mersin’de 19 Mayıs Coşkusu Simge’yle Taçlandı 2

Seçer: “Atatürk’ün Emanetine Hep Birlikte Sahip Çıkacağız”

Konser öncesinde gençlere hitap eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 19 Mayıs'ın yalnızca bir tarih değil, bir milletin dirilişi olduğunu vurguladı. “Cumhuriyet, gençlere emanet. Biz çalışarak bu emanete sahip çıkacağız” diyen Seçer, Atatürk’ün ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’ sözünü hatırlattı.

“Mersin’i Daha Güzel Bir Kent Haline Getireceğiz”

Konuşmasında gençleri ve öğrencileri çok sevdiğini vurgulayan Başkan Seçer, Mersin’in daha yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını söyledi. Seçer ayrıca Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlayarak, tüm Mersinli takımlara destek verdiklerini belirtti. “En büyük gücümüz, birliğimiz ve beraberliğimizdir” diyen Seçer, tüm Mersinlileri kenti daha çok sevmeye ve sahip çıkmaya davet etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız