Akdeniz Gerçek | Manavgat | Manavgat’ta Yaya Geçinde Kaza: Kendi Acısını Unuttu, Kızına Koştu

Manavgat’ta Yaya Geçinde Kaza: Kendi Acısını Unuttu, Kızına Koştu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, yaya geçidini kullanan bir bisiklet ile motosikletin çarpıştığı kazada 2'si çocuk toplam 3 kişi yaralandı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, yaya geçidini kullanan bir bisiklet ile motosikletin çarpıştığı kazada 2'si çocuk toplam 3 kişi yaralandı.

Manavgat’ta Yaya Geçinde Kaza: Kendi Acısını Unuttu, Kızına Koştu
KAYNAK: İha

Kaza, Manavgat ilçesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Mustafa A. yönetimindeki 07 AGM 560 plakalı motosiklet, Yapay Şelale istikametinde seyir halindeyken cadde üzerindeki yaya geçidine yöneldi. O sırada park halindeki bir aracın önünden yaya geçidini kullanarak yola çıkan 15 yaşındaki Mehmet Y.'nin kullandığı bisiklet ile motosiklet çarpıştı.

Yaralıların Durumu

Kazada motosiklet sürücüsü Mustafa A., motosiklette yolcu olarak bulunan 11 yaşındaki kızı Beren S. A. ve bisiklet sürücüsü Mehmet Y. yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle asfalta düşerek başını yere çarpan 11 yaşındaki Beren S. A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Güvenlik Kamerası Kayıtları

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde kazanın dehşeti ve sonrasındaki dramatik anlar yer aldı. Görüntülerde, bisiklet sürücüsü Mehmet Y.'nin yaya geçidinden geçmek için hareketlendiği ve motosikletin çarpmasıyla savrulduğu görülüyor.

Kazanın hemen ardından motosiklet sürücüsü Mustafa A.'nın, kendi acısını bir kenara bırakarak ağır yaralanan kızına yardım etmek için yoğun çaba sarf ettiği anlar kayıtlara geçti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız