Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin en kritik etaplarından biri olan 13. Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri için geri sayım başladı. Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek ve beraberindeki güreş komitesi, organizasyonun kalbi olan Ilıca Er Meydanı’nda yürütülen çalışmaları yerinde denetledi.

Sahada Titiz Hazırlık
Komite üyeleri; tribünlerin düzeninden saha zeminine, sporcuların konaklama alanlarından seyirci güvenliğine kadar her ayrıntıyı tek tek inceledi. "Akdeniz’in Kırkpınarı" olarak adlandırılan ve Türkiye’nin en ünlü başpehlivanlarının kol bağlayacağı organizasyon için Er Meydanı adeta yeniden nakış gibi işleniyor.

"Manavgat’a Yakışır Bir Şölen Olacak"
İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Vekili Mehmet Çiçek, ata sporuna verdikleri önemin altını çizdi:
“Amacımız; hem sporcularımız hem de vatandaşlarımız için düzenli, güvenli ve Manavgat’ımıza yakışır bir organizasyon ortaya koymak. Yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Tüm hemşehrilerimizi ve güreş severleri Mayıs ayında Ilıca Er Meydanı’na bekliyoruz.”
Türkiye’nin Gözü Manavgat’ta
Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin ikinci etabı olması sebebiyle büyük önem taşıyan organizasyon, Mayıs ayının ikinci haftasında Türkiye’nin dört bir yanından binlerce güreş tutkununu Manavgat’ta buluşturacak.