Akdeniz Gerçek | Manavgat | Manavgat'ta Köprülü Kavşakta Zincirleme Kaza: Trafik Kilitlendi

Manavgat'ta Köprülü Kavşakta Zincirleme Kaza: Trafik Kilitlendi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle D-400 Karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle D-400 Karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

Manavgat'ta Köprülü Kavşakta Zincirleme Kaza: Trafik Kilitlendi
KAYNAK: İHA

Antalya-Alanya D-400 Karayolu Manavgat geçişinde öğle saatlerinde korkutan bir trafik kazası meydana geldi. Sorgun-Otogar Köprülü Kavşak girişinde yaşanan ve 4 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada büyük çapta maddi hasar oluştu.

Yol Uzun Süre Trafiğe Kapandı

Edinilen bilgiye göre kaza, köprülü kavşak girişinde seyir halindeki bir hafif ticari aracın ani hamlesi neticesinde tetiklendi. Arkadan gelen diğer 3 aracın da duramayarak çarpışması sonucu ortalık savaş alanına döndü. İhbar üzerine olay yerine hızla bölge trafik ekipleri sevk edildi.

Kazaya karışan araçların köprülü kavşak girişini tamamen kapatması nedeniyle D-400 Karayolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik ekipleri, ana yoldaki yoğunluğu eritmek adına akışı uzun süre boyunca yan yoldan kontrollü olarak sağladı.

Müdahalenin Ardından Trafik Normale Döndü

Kazanın en teselli edici yanı ise, araçlardaki sürücü ve yolculardan şans eseri yaralanan ya da hayatını kaybeden kimsenin olmamasıydı. Olay yerine gelen çekicilerin kazalı araçları yoldan kaldırması ve belediye ekiplerinin temizlik çalışmasının ardından yol yeniden tamamen trafiğe açıldı. Trafik ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız