Akdeniz Gerçek | Manavgat | Manavgat’ta Ekonomi İçin Güçler Birleşti

Manavgat’ta Ekonomi İçin Güçler Birleşti

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Doru ve yönetimi, Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek’i ziyaret etti.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Doru ve yönetimi, Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek’i ziyaret etti.

Manavgat’ta Ekonomi İçin Güçler Birleşti
KAYNAK: Bülten

Antalya Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) heyeti, ilçedeki esnafın mevcut durumunu ve yerel yönetimden beklentilerini iletmek üzere Manavgat Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. MESO Başkanı Abdullah Doru ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, esnafın sorunlarını ve önerilerini tek tek not aldı.

manavgatta-ekonomi-icin-gucler-birlesti

"Esnafımız Kentin Aynasıdır"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Mehmet Çiçek, esnafın kentin hem ekonomik hem de sosyal hayatındaki taşıyıcı kolon olduğunu vurguladı. Çiçek,

"Manavgat Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Esnafımızın huzuru ve kazancı, tüm şehrin mutluluğu demektir. İş birliği içinde yürüteceğimiz projelerle hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz," dedi.

manavgatta-ekonomi-icin-gucler-birlesti

Sektörel Sorunlara Ortak Çözüm

Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, özellikle yaklaşan turizm sezonu öncesi kent ekonomisinin canlandırılmasına yönelik stratejik çalışmalar ele alındı. MESO Başkanı Abdullah Doru, belediyenin esnaf dostu yaklaşımından dolayı teşekkür ederek, ortak projelerde aktif rol almaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız