Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Manavgat | Manavgat'ta Anneler Günü’ne Özel Kahvaltı Etkinliği

Manavgat'ta Anneler Günü’ne Özel Kahvaltı Etkinliği

Manavgat Belediyesi’nin bünyesindeki Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi, Anneler Günü’ne özel bir etkinlik düzenledi.

Manavgat Belediyesi’nin bünyesindeki Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi, Anneler Günü’ne özel bir etkinlik düzenledi.

Manavgat'ta Anneler Günü’ne Özel Kahvaltı Etkinliği

Manavgat Belediyesi’nin bünyesindeki Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi, Anneler Günü’ne özel bir etkinlik düzenledi.

Anneler Günü Kutlaması

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü, bu yıl Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından Hasbahçe Köy Kahvaltısı tesislerinde gerçekleştirilen bir kahvaltı etkinliğiyle kutlandı. Etkinliğe, Kreş Müdürü İhsan Can, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Renkli Görüntüler

Manavgat Belediyesi’nin önemli sosyal yatırımlarından biri olan Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler, kendileri için hazırlanan çeşitli oyunlarla keyifli bir gün geçirdiler. Manavgat Kreş Müdürü İhsan Can da çocukların oyunlarına eşlik etti.

Anneler Günü Hediyeleri

Etkinliğin sonunda Kreş Müdürü İhsan Can, Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan hediyeleri velilere takdim etti.

“Biriz Birlikteyiz”

Kreş Müdürü İhsan Can, Anneler Günü'nün bir vesile olduğunu belirtti ve “Varlıklarıyla yaşamımıza anlam katan, hakları hiçbir şekilde ödenemeyecek annelerimizle, bu günü vesile kılarak bir buluşma gerçekleştirdik. Kreş Müdürlüğü olarak bizlere çocuklarını emanet eden kıymetli velilerimizle her zaman biriz birlikteyiz. Ailelerimizle birlikte güzel bir gün geçirdik. Unutulmamalıdır ki, bir anne tüm dünyayı değiştirebilir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız