Antalya’nın Alanya ilçesi, gece yarısı D-400 karayolunda meydana gelen, adeta cehennemi andıran feci bir trafik kazasıyla sarsıldı. Kontrolden çıkarak hızla bariyerlere çarpan ve takla atan lüks otomobil, çarpmanın etkisiyle bir anda alev topuna döndü. İçindeki yolcularla birlikte cayır cayır yanan araç, olay yerine koşan itfaiye ve kurtarma ekiplerinin zamana karşı verdiği nefes kesen mücadeleye sahne oldu. İki kişinin feci şekilde yanarak can verdiği feci kazada, hurda yığınından son anda çıkarılan üç genç ise yaşam savaşı veriyor.
Gece Yarısı Kontrolden Çıkan Araç Bariyerlere Saplandı
Korkunç kaza, gece saat 02.30 sıralarında Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 30 yaşındaki H.G. isimli erkek şahsın sevk ve idaresindeki 68 ACV 673 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu hızla yol kenarındaki bariyerlere çarptı.
Takla Atan Otomobil Saniyeler İçinde Alev Aldı
Çarpmanın şiddetiyle savrularak takla atan araçta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm otomobili sararken, çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri alev alev yanan otomobile hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.
İki Kişi Olay Yerinde Can Verdi
Yangının söndürülmesinin ardından yapılan kontrollerde, araç sürücüsü H.G. ile otomobilde yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Y.S.G.A. isimli kadının olay yerinde feci şekilde hayatını kaybettiği belirlendi. Araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan diğer yolcular A.C.A. (19), M.G. (20) ve Y.K. (21) ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 3 yaralının da hayati tehlikelerinin ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Cenazeler Alanya Adli Tıp Morguna Kaldırıldı
Feci kazada yaşamını yitiren H.G. ve Y.S.G.A.'nın cansız bedenleri, yapılan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Alanya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Buradaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazelerin ailelerine teslim edileceği öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.